L'equip de la UdG Rodamons guanya el premi Solidaritat en la cursa UniDesert del Marroc

Els guanyadors van participar amb el cotxe que disposava de menys capacitat de càrrega de material, un escarabat.

05.04.2016 | 07:18
Imatge del cotxe guanyador de la cursa solidària

L´equip Rodamons, amb un vehicle escarabat adaptat, es va proclamar guanyador del premi Solidaritat de la cursa Unidesert del Marroc. L'equip de la UdG va ser el que va repartir més material i de més qualitat als pobles de les etapes de la cursa, tot i ser el vehicle amb menys capacitat. Els cotxes preparats per 17 alumnes de la Politècnica de la UdG, participants a l'aventura de l'UniDesert al Marroc, estaran exposats davant la Politècnica el dijous 21 d'abril en el marc del Fòrum Industrial 2016.

L'Unidesert és un raid solidari que persegueix l'aventura, la solidaritat, l'experiència i la formació com a objectius. Aquest projecte consisteix a realitzar un ral·li de 6 etapes de més de 2.500Km pel Marroc, amb vehicles de més de 20 anys d´antiguitat, limitats a 1.300cc com a màxim, amb la mínima preparació mecànica i amb tan sols un mapa, una brúixola i un RoadBook com a sistemes de navegació.

Els participants (dos per equip) forçosament han de ser estudiants universitaris i, en lloc de puntuar per velocitat i competitivitat, s'obté puntuació en funció de qui realitza més obra solidària tot repartint 30kg de material escolar, sanitari i roba al seu pas pels diferents pobles i poblats aïllats del Marroc, així com també es premia el treball en equip i la cooperació entre els participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema