El grup Iberdrola seguirà apostant per les energies netes

05.04.2016 | 07:18

Amb un total de 25.863 megawatts instal·lats arreu del planeta, Iberdrola s'ha consolidat en els últims anys com una de les empreses que més ha apostat per les energies netes. Aquesta xifra només inclou la potència renovable i hidroelèctrica del grup, si bé en la capacitat total de la companyia espanyola, que puja als 46.471 MW, tenen una presència molt rellevant altres tecnologies baixes en emissions, com la cogeneració o els cicles combinats de gas.
La companyia presidida per Ignacio Galán va decidir fa 15 anys apostar fort per les energies renovables, un sector que en aquella època encara era incipient però que ara s'ha convertit en l'únic camí per buscar la sostenibilitat. En els plans de futur d'Iberdrola, està previst continuar per aquesta via. Dels 24.000 milions d'euros que s'invertiran fins al 2020, 12.700 es destinaran a la construcció de parcs d'energia eòlics i marins.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema