Els grups musicals Celtas Cortos, Blaumut i Teràpia de Shock actuaran al concert que l´Ajuntament de Girona ha organitzat el dia de Sant Jordi, el proper 23 d´abril, a la plaça de Calvet i Rubalcaba. La proposta serà oberta a tota la ciutadania, amb accés lliure i gratuït, i les actuacions començaran a dos quarts de vuit del vespre i es preveu que s´allarguin fins a les dotze de la nit.

Es tracta d´una nova proposta que el consistori impulsa en la línia de promoure l´accés a la cultura i el foment d´una oferta musical diversa, de qualitat i per a tots els públics, tal com ho demostren tant la franja horària prevista com els grups escollits i la gratuïtat de l´acte. "Aquest primer concert de Sant Jordi neix amb la voluntat que l´any següent es pugui consolidar com l´oferta musical de la ciutat en aquesta data, entenent sempre la música com un element socialment aglutinador", ha remarcat el tinent d´alcalde i regidor de Cultura de l´Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

Aquest concert serà un dels eixos culturals principals del cap de setmana de Sant Jordi que, a més de les activitats pròpies de la diada, el mateix 23 d´abril, inclourà altres propostes com els concerts de Sopa de Cabra (divendres 22) o Macaco (diumenge 24) en el marc del festival Strenes.