Creen un dispositiu capaç de detectar si els aliments s'estan descomponent

06.04.2016 | 07:12

Un grup de científics nipons ha creat un petit dispositiu integrat en film plàstic transparent que és capaç de detectar quan aliments com la carn o el peix es troben en mal estat. Es tracta d'un «material intel·ligent» que reacciona en ser col·locat sobre aquests productes, i l'ús del qual permetria evitar casos d'intoxicació alimentària, segons els seus creadors, un grup d'investigadors de la Universitat nipona de Yamagata (nord). El sensor és capaç de detectar la histamina, una substància que es genera quan els bacteris comencen a descompondre els aminoàcids dels aliments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema