La cobla La Principal de la Bisbal ha gravat un nou disc que recopila l'obra compositiva d'en Lluís Pujals. El treball estarà disponible a partir d'aquest dissabte, 2 d'abril, i es presentarà a Riudarenes. La presentació anirà a càrrec de Xavier Soy.

La proposta de crear aquest disc va ser de Miquel Mompió, un seguidor i amic de La Principal de la Bisbal, enamorat de la música per a cobla i promotor i organitzador de diversos esdeveniments culturals a les comarques gironines.

Així, el volum conté 15 sardanes, que són la pràctica totalitat del corpus artístic d'en Pujals. S'hi podrà escoltar Romàntica' Berga al cor, Al meu mestre, Rosa d'estiu, Neguit, Sempre amb tu, En un racó de Besalú, Els rossinyolets de l'àvia, Recordant l'Enric, Ciutat centenària, En recordança a l'Àngels, Victòria, Tossa, paradís blau i El nen de Corts.

En Lluís Pujals és el tible solista de la cobla i als 10 anys ja formava part de la cobla Pirineu de Berga.

El disc l'edita la discogràfica Audiovisuals de Sarrià i tindrà un preu de 15 €. Es podrà aconseguir a les actuacions de la cobla, a la pàgina electrònica de la cobla (www.laprincipaldelabisbal.com) o a través del mateix Miquel Mompió.