«Històries de músics»

11.04.2016 | 07:03
«Històries de músics»

Antoni Mas, el músic i compositor de Caldes de Malavella, ens obsequia amb un trepidant i divertit enfilall d'històries de músics que ha viscut ell personalment o que ha sentit explicar, centenars de vegades, als companys amb qui ha compartit escenari, taula, habitació o autocar durant els gairebé seixanta anys de la seva vida professional.
Mas centra el seu treball en el món del que podríem anomenar els «vells músics», aquells que s'estaven un mes seguit fora de casa tocant pels pobles d'arreu de Catalunya o de l'estranger i que durant aquell temps ho compartien tot.
Un llibre que no només atraparà els que s'han dedicat o es dediquen a la professió musical, sinó que també té molt d'interès per al públic en general. Agradarà, especialment, als aficionats als balls, a les sardanes o als concerts, perquè veuran que els protagonistes d'aquestes històries són aquells músics que tant han seguit o admirat, o perquè les anècdotes que s'hi expliquen passen el seu poble o a la seva ciutat.
Aquest llibre, titulat Històries de músics, serà presentat dijous, 14 d'abril, a les 11 del matí, a la
seu del Col·legi de Periodistes de Girona (carrer Nou del Teatre, 1).
Hi intervindran Joan Ventura, president del Col·legi de Periodistes de Girona, Antoni Mas, autor del llibre, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema