Diverses galeries d'art d'Estats Units han prohibit a l'artista Illma Gore exposar-hi un quadre del polèmic magnat Donald Trump, aspirant a la nominació presidencial republicana, i que en l'obra apareix nu i amb uns genitals diminuts, que han estat objecte de polèmica.

L'obra, en la qual Trump apareix amb els braços sobre un genoll, sí que podrà ser mostrada en canvi d'aquí a dues setmanes en la galeria britànica d'art contemporani de Maddox, a l'exclusiu barri londinenc de Mayfair, va indicar l'artista, que viu a Los Angeles (Califòrnia). "Em sembla curiós que, amb la llibertat d'expressió d'Estats Units, hagi d'anar a Londres a mostrar el meu art", va criticar la jove, coneguda per les seves reivindicacions artístiques feministes i el seu art de carrer.

El nom del quadre, taxat en aproximadament 1,3 milions d'euros, coincideix amb el lema de campanya de Trump: "Make America Great Again" (Fer Estats Units gran de nou). En la pintura, Donald Trump apareix amb el seu característic cabell ros, cara de burla, una polsera, els braços recolzats en una cama i un penis de petita grandària, que ha estat objecte de gran controvèrsia, empipament i burles a les xarxes socials.