Comadira analitza la influència del text bíblic en l'obra de Josep Carner

12.04.2016 | 07:14

Carner i Riba davant la Bíblia és el tema de la segona sessió del cicle La Bíblia en la literatura catalana que, organitzat per la Fundació Carulla i la Fundació Catalunya-La Pedrera, tindrà lloc avui a la Pedrera de Barcelona. Els convidats a la taula són Narcís Comadira, poeta, pintor, i dramaturg gironí, i Jordi Malé, doctor en Filologia Catalana. Exercirà de moderador Carles Duarte, poeta i president de la Fundació Carulla.
Aquest debat sobre la influència religiosa en l'obra dels poetes Josep Carner i Carles Riba proposa una aproximació a la presència dels textos bíblics en la producció d'alguns dels autors més destacats de la literatura catalana, des de l'edat mitjana fins al segle XX, i a la manera com aquests textos s'han adaptat a moments i circumstàncies diverses.
El cicle inclourà l'edició d'aquestes recerques. L'obra constarà de dos volums, el primer dels quals abastarà el període comprès entre el segle XIII i el XVII, i el segon, del XVIII al XX. L'edició tindrà un to assagístic i amb poques notes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema