Els percussionistes de La Banda del Surdo s'acomiadaran de carrers i escenaris amb un darrer concert a La Mirona aquest dissabte, 16 d'abril, a les 22.30 hores.

La formació gironina presentarà 725+1. Última Parada, un muntatge especial que inclourà fragments de diferents espectacles de la companyia i diverses col·laboracions. La Banda del Surdo, companyia referent i pionera a Catalunya en l'àmbit de la percussió i els espectacles de carrer, anunciava en un comunicat el mes de febrer la dissolució del grup i la seva retirada definitiva dels escenaris.

L'espectacle que posarà el punt i final a 20 anys de trajectòria artística fa referència al nombre total d'actuacions realitzades per la companyia, 725. El +1 és l'última parada, dissabte a La Mirona de Salt.

Una nit de celebració i agraïment que el grup promet «serà molt especial, carregada de sorpreses, col·laboracions i emocions fortes», i on es podran veure per darrera vegada alguns fragments d'espectacles que han marcat la història de la banda.