Destacats escriptors com José Millás, Javier Cercas o Mia Couto seran els protagonistes del segon cap de setmana del MOT Festival de Literatura Girona-Olot, que aquest any se centra en les >. T'avancem la programació del MOT d'aquest cap de setmana:

DIVENDRES 15 D'ABRIL

- Escriure maquis, amb Alicia Giménez Bartlett i Martí Domínguez, a les 18.00 h a la Sala La Carbonera.

- Escriure dones silencioses. Conversa entre Juan José Millás i Monika Zgustová. La construcció literiària de les vides silencioses i, especialment del silenci de les dones, serà l'eix sobre el qual girarà la conversa. L'acte serà a les 20.00 h a la Sala La Carbonera.

- Teatre Ventura, de Cristina Clemente, amb Meritxell Yanes i David Planes, a les 21:30 h a Can Trincheria.

- Vides estroncades, amb David Foenkinos i Perico Pastor , a les 22.00 h a la Sala La Carbonera.

DISSABTE 16 D'ABRIL

- Espectacle Familiar Iakurriz, de Shakti Olaizola, a les 11:30 h a la Plaça del Teatre.

- Ver-MOT. El director de teatre i dramaturg Xavier Albertí presentarà el Ver-MOT d'Olot, dedicat a l'atracció literària de Jacint Verdaguer. Hi intervendran l''Andreu Carranza, Miquel de Palol, Enric Casasses i en Narcís Comadira.

- Escriure impostors. Conversa entre Maria Barbal i Javier Cercas sobre les dues novel·les que cada un d'ells han publicat sobre Enric Marco, l'impostor per excel·lència, deportat al camp de concentració Flossenbürg. L'acte es farà a les 18.00 h a la Sala La Carbonera.

- Escriure la bèstia humana. Conversa entre Mia Couto i Jordi Nopca, sobre el nou projecte narratiu de Mia Couto, immers en l'escriptura d'una triologia sobre l'últim emperador de Moçamic, un personatge històric "que va ser preparat per a ser un heroi nacional". L'acte es farà a les 20.00 h a la Sala La Carbonera.

- Presentació-concert: Jo no hi era però me'n recordo. El director de l'editorial Comanegra, Joan Sala, i l'escriptor Julià Guillamon acompanyaran dalt de l'escenari a Quico Pi de la Serra, objecte d'una hagiografia, anomenada 'Jo no hi era però me'n recordo' en la cloeanda del festival MOT. L'acte es farà a les 22.00 h. a la Sala La Carbonera.