Religió evangèlica als instituts públics

18.04.2016 | 07:20

El Consell Evangèlic de Catalunya (CEC) va recordar ahir als pares que tenen fills en edat escolar que professen aquesta branca del cristianisme el seu dret a rebre classes de religió evangèlica en instituts i escoles de primària públiques.
No obstant això, els representants de la comunitat evangèlica catalana també adverteixen que aquestes classes s'impartiran «en funció de la demanda» i sempre que es compleixin «els corresponents tràmits administratius».
Segons detalla el CEC en la seva pàgina web, quan els pares facin la preinscripció al centre al qual vulguin matricular els seus fills aquests han d'assenyalar l'opció d'«Ensenyament de Religió Evangèlica» en l'apartat corresponent en l'imprès de preinscripció del centre.
A més, des del CEC es mostren disposats a ajudar qualsevol persona que vulgui realitzar aquest tràmit i a donar-li suport en el procés, a banda de resoldre qualsevol consulta sobre aquesta qüestió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema