La genètica influeix en l'edat per iniciar-se en les relacions sexuals

19.04.2016 | 07:13

L'edat en què els adolescents s'inicien en les relacions sexuals està afectada per certes variants genètiques, segons revela un estudi publicat ahir a la revista Nature Genetics. Científics de la universitat britànica de Cambridge han identificat les diferències genètiques que influeixen en l'edat de la primera trobada sexual i en el primer part.
L'estudi especifica que no només, com es creia, són els factors socials i econòmics els que marquen l'edat de l'inici de les relacions sexuals i del primer part, sinó també les variants genètiques. Així, la investigació va revelar les diferències hereditàries amb la pubertat, que ha caigut des dels 18 anys de mitjana el 1880 fins als 12,5 anys el 1980, en homes i dones, alhora que ha mostrat una correlació entre l'arribada de la pubertat i la edat de la primera relació sexual.
«Tot i que els factors socials i culturals són clarament rellevants, hem determinat que l'edat de la primera trobada sexual d'una persona està influïda pels gens que actuen en el moment de la maduresa física i per aquells que contribueixen a les diferències naturals en el nostre tipus de personalitat», va assegurar John Perry, un dels autors de l'estudi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema