El periodista de TV3 Rafel Bagot ha posat en un llibre les anècdotes que ha viscut viatjant pel món. Corre, vola, viu! és el títol que el periodista de Blanes ha posat al llibre, que es presentarà avui (19.30 h) en un acte a la Casa de Cultura de Girona.

Onze relats exliquen situacions divertides, vivències, malentesos i també perills o moments crítics en una quinzena de països diferents, sempre amb el denominador comú de l'esport, que Bagot considera que té la virtut de la integració.

Una estada a Ritzville (EUA), un llogarret de l'Amèrica més profunda, un recorregut en motxilla pel sud-est asiàtic amb malalties tropicals i hospitals, tres mesos per Tailàndia, Laos, Cambodja i Vietnam... També la Cuba dels fans de Fidel Castro i la dels detractors del dictador, el lluminós París, la Xina, el Tibet o entrar en un vestuari de la NBA a Nova York i tenir un cara a cara amb Magic Johnson.

Tot plegat en un llibre que presentaran els peridistes Clara Sánchez Castro i Lluís Simon, un llibre que inclou també el «viatge interior» durant la participació a la marató de Barcelona.

Bagot ha explicat que tot plegat ho ha escrit «amb un toc particular i amb un punt de sentit de l'humor i unes ganes d'adaptar-se a les noves situacions».