Aquest són els 16 projectes finalistes dels Premis d'Arquitectura de Girona 2016

S'havien presentat 51 propostes en les categories d'arquitectura, espais exteriors i espais efímers

21.04.2016 | 16:49
Aquest són els 16 projectes finalistes dels Premis d'Arquitectura de Girona 2016

La Demarcació de Girona del Col·legi d´Arquitectes de Catalunya (COAC) acaba de fer públics els 16 projectes finalistes als Premis d'Arquitectura de les Comarques Gironines de 2016 que ha seleccionat el jurat. En aquesta nova edició, la dinovena, s´han presentat un total de 51 propostes.

Per categories, de les 16 propostes seleccionades, 9 corresponen a Arquitectura, 3 a Espais Exteriors, i 4 són d´Espais Efímers. En relació a la tipologia, les d´arquitectura són majoritàriament habitatges unifamiliars i equipaments; les d´Espais Exteriors les tres obres seleccionades són adequacions d´espais exteriors; i finalment, les d´Espais Efímers els quatre projectes seleccionats són exposicions i intervencions en espais interiors.

El Jurat dels Premis d´enguany ha estat presidit per Andrew Groarke (Londres), i Ramon Sanabria i Boix (Barcelona), Claudi Aguiló i Aran (Barcelona) i Lídia Parada Soler (Figueres) com a vocals. Aquest posa en relleu la qualitat de les obres presentades, la llibertat dels plantejaments, la creativitat de la seva concepció i l´alt nivell de la seva realització.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema