La casa de subhastes Sotheby's posarà a la venda un diari inèdit de Dalí en una sessió dedicada al dadaisme i al surrealisme els pròxims 26 i 27 d'abril a París. Usat per Dalí entre 1930 i 1935, el quadern té un preu d'entre els 40.000 i 50.000 euros i conté 33 dibuixos originals. Destaca un autoretrat del pintor acompanyat de la seva musa Gal·la i de l'escriptor surrealista René Crevel, i altres que podrien ser estudis de llenços com El cavaller de la mort.

Les 42 pàgines apleguen, amb una escriptura minúscula en tinta vermella i negra, crítiques, impressions artístiques, despeses quotidianes, i comentaris sobre qüestions com la tècnica dels «cadàvers exquisits». El document se subhastarà al costat d'altres peces -procedents de la biblioteca privada R. & B.L.- entre les quals destaquen els manuscrits del poeta Paul Éluard il·lustrats per Picasso, i un rar exemplar d'un àlbum de fotografies de Man Ray.

Un dels objectes del catàleg és una postal enviada per Picasso a Éluard, i signada per un grup que inclou l'amant del pintor Daura Maar.