La GIO, l'orquestra simfònica de les comarques gironines, presenta una nova producció pròpia al costat del saxofonista català David Salleras i el pianista sud-africà Christopher Duigan que constituirà la seva tercera gira per les comarques gironines.

Després de l'experiència dels dos últims anys, la GIO repeteix el format de gira que la durà enguany als municipis de Maçanet de la Selva, Palafrugell i Figueres.

Salleras i Duigan, que també són compositors, actuaran al costat dels músics de la GIO sota la batuta de Marcel Sabaté, director titular de la formació.

La producció, inèdita, de format mitjà, s'anomena Tango Piazzolla i el programa inclou estrenes melòdiques de Duigan i virtuoses de Salleras així com del jove talent Dani López. A la segona part, els millors tangos de Piazzolla orquestrats especialment per a aquesta formació.

Tango Piazzolla durà la GIO a actuar per primera vegada en tres poblacions gironines: Maçanet de la Selva (23 abril), Palafrugell (24 abril) i Figueres (3 maig).

Els concerts tindran lloc avui (19h) a Maçanet de la Selva, demà diumenge, 24 d'abril (18.30h), a Palafrugell i dimarts, 3 de maig (18h), a Figueres. Les entrades ja són a la venda a les taquilles i a través dels sistemes de compra on-line habituals a uns preus d'entre 12 i 15€.

Per altra banda, Duigan i Salleras aprofitaran l'estada a Catalunya per oferir també tres concerts en formació de duet, amb repertori de música de cambra, a Vidreres (25 abril), Casa de Cultura de Girona (28 abril) i Maçanet de la Selva (1 de maig).