Les autoritats responsables de la investigació de la mort de Prince no veuen "raons per creure, en aquest moment, que es llevés la vida", va assegurar divendres l'agutzil del comtat de Carver (Minnesota, EUA), Jim Olson. Així ho va declarar en una roda de premsa celebrada a Chaska, on amb prou feines va donar detalls de les indagacions sobre de la mort del cèlebre artista, ja que és una investigació en curs. Tot i això, sí que va apuntar que en el cos de Prince no hi havia "signes obvis de traumatismes".

Figura indiscutible del pop i renovador de la música negra, l'artista Prince va morir dijous a la seva residència de la localitat de Chanhassen (Minnesota), sense que de moment es coneguin les causes de la seva mort. L'autòpsia realitzada al cos de Prince es va completar divendres al Midwest Medical Examiners Office de Ramsey, encara que el centre va advertir que determinar la causa de la mort de l'artista trigarà "diversos dies" i que les proves de toxicologia poden allargar-se "durant setmanes".

El portal TMZ, especialitzat en notícies sobre famosos i el primer mitjà a informar sobre la seva mort, va assegurar també divendres que Prince va ser hospitalitzat per una sobredosi de Percocet (un fàrmac compost per acetaminofèn i oxicodona) sis dies abans de la seva mort.