El Festival Strenes de Girona ha tancat aquest diumenge la seva quarta edició superant tots els rècords. En total, enguany s´han assolit els 27.517 espectadors, uns 8.000 més que l´any passat. Un increment que el director del certamen musical, Xavier Pascual, vincula amb l´augment dels concerts gratuïts que s´han fet en espais emblemàtics de la ciutat com la plaça Sant Fèlix, la plaça del Lleó o el Pont de Pedra.

De les 10.020 entrades que s´havien posat a la venda, finalment s´han venut 8.517 i s´ha registrat una ocupació mitjana del 85% en els concerts de pagament, una xifra similar a la de l´any passat. Pascual assenyala que estan "molt contents" amb els resultats d´aquesta edició que demostren que el festival s´ha "consolidat" definitivament.

De cara a propers anys tenen clar que volen continuar mantenint la línia engegada aquest any amb concerts gratuïts distribuïts pel centre de la ciutat, la fira de ´food trucks´ i còctels, el concert inaugural des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona i el concert de clausura des de les escales de la Catedral que, aquest any s´ha fet per primer cop de la mà de Macaco.