Ahir al migdia es va fer el lliurament de premis del 29è Concurs de Murals al Carrer de Sant Jordi.

L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Festes, Quim Torrecillas, van ser els encarregats d'encapçalar l'acte, acompanyats de la regidora Dolors Rubio i dos dels membres del jurat del concurs: Esteban Maroto, dibuixant i il·lustrador, i Teresa Baltrons, de l'Àrea de Cultura i Festes. Per la seva banda, l'escriptor i historiador local Aitor Roger va actuar com a mestre de cerimònies.

Un grup de 6 alumnes de l'Escola Quatre Vents es va endur el primer premi en la categoria A (de 8 a 10 anys). Un altre equip de la mateixa escola va guanyar també el primer premi en la categoria B (11 i 12 anys). L'Escola Joaquim Ruyra i Sa Forcanera també van tenir grups guardonats, en el segon premi de la categoria A i en l'accèssit de la categoria B, respectivament.

Els obsequis van consistir en diversos lots amb productes per pintar i dibuixar cedits per l'empresa Alpino, que des de fa cinc anys col·labora en el certamen cedint el material de pintura per realitzar els murals.

Abans i després del lliurament de premis, el públic va poder gaudir de la música que van oferir dues formacions musicals: la Bandeta i la Mini Bandeta de l'Escola de Música del Col·legi Santa Maria.