Més de 200 ballarins celebraran el Dia Internacional de la Dansa pels carrers de Girona

El Teatre Municipal de Girona vol celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb una activitat popular i participativa

26.04.2016 | 17:45

El proper divendres 29 d´abril, entre les 16.45 i les 19.30 h, a 15 espais distribuïts per la ciutat de Girona, més de 200 ballarins celebraran el Dia Internacional de la Dansa amb els passavolants. El Teatre Municipal de Girona ha convocat a totes les escoles i companyies de dansa a ocupar l´espai públic, entre d'altres, els Jardins John Lenon, la Llibreria 22, la sala Tercer Esquerra o la plaça Josep Pla durant uns instants, també en els músics de carrer, per regalar així el seu art a tot aquell que passegi per la ciutat aquella tarda. El regidor de cultura, Carles Ribas, ha marcat un objectiu principal per aquella jornada: "que la plàstica de la dansa es fusioni amb el nostres patrimoni" i que "ompli els carrers de Girona".

El Dia Internacional de la Dansa (DID) és el 29 d'abril, jornada que commemora el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d'abril de 1727), considerat el pare del ballet modern. Aquesta data la va fixar el Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO. Girona es vol sumar a aquesta celebració amb una proposta popular i participativa, que compta amb la contribució de 15 col€lectius vinculats al moviment, i que vol recollir tots els estils de dansa que es practiquen a la ciutat, des de la dansa celta fins a la "performance". Serà una bona ocasió per acostar-se al món del moviment i l´expressió corporal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema