Sopa de Cabra començarà la gira d'estiu el proper 6 de maig a Lleida, en el marc de les Festes de Sant Anastasi i ho ha anunciat aquest mateix dijous a la tarda en un concert sorpresa al Mercat de Cappont de la mateixa capital del Segrià.

Aquesta és la primera vegada en 15 anys que la formació torna a sortir a la carretera en una gira curta que constarà de 10 concerts i els portarà per festivals com Cap Roig, Sons del Món, Daurada Beach Club o el Festival Internacional de Cambrils i per ciutats com Vila-Real, Porreres (Mallorca) o Manresa.

El grup portarà una pantalla de 30 metres quadrats amb videoprojeccions realitzades expressament pels nous concerts. El públic podrà escoltar èxits que ja formen part de l'imaginari col·lectiu juntament amb les cançons del seu darrer disc 'Cercles'.

Sopa de Cabra vafer públic dijous a les sis de la tarda a través d'un concert sorpresa al Mercat de Cappont de Lleida, les deu dates de la seva gira d'estiu, que tindrà un "directe més potent que mai".

Sopa de Cabra ha volgut tornar a sorprendre a l'hora de presentar la notícia. Ja o van fer el 2011 quan van aconseguir omplir tres vegades el Palau Sant Jordi. També l'any passat quan va anunciar tres nous concerts des del terrat de l'oficina de turisme de Girona.

En aquesta ocasió, Gerard Quintana i els seus han sorprès convocant un concert sorpresa a Lleida anunciat el mateix dia.Després del concert del dia 6 de maig a Lleida, els Sopa de Cabra actuaran el 13 de maig a la Festa Major de Vila-Real; el 18 de juny al Camp de futbol de Llívia; el 15 de juliol al Festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar; el 23 de juliol al Festival Sons del Món de Roses; el 31 de juliol a La Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú; el 6 d'agost al Parc de n'Hereveta de Porreres (Mallorca); el 16 d'agost al Festival Cap Roig de Calella de Palafurgell; i la clouran el 9 de setembre a l'Auditori Kursaal de Manresa.