La número 1 del pop femení espanyol, la madrilenya Malú, actuarà aquesta nit al pavelló de Fontajau de Girona amb totes les localitats exhaurides de de fa setmanes. Més del 5.000 persones seran testimoni de la força del directe d'una artista que no ha parat de batre rècords.

Malú arriba a Girona amb la seva Tour Caos, que acaba d'arrencar fa tot just uns dies a Còrdoba, per presentar un nou espectacle enriquit amb grans pantalles de projeccions.

Prova del glamur de l'artista és la presentació que va protagonitzar dijous de la pel·lícula de la seva vida, en un acte al Festival de Cinema de Màlaga.

El documental Malú: Ni un paso atrás, dirigit per Curro Sánchez Varela i Telmo Iragorri, mostra els gairebé vint anys d'aquesta artista sobre els escenaris i tindrà una distribució nova, ja que es projectarà en cinemes de les ciutats per les quals passarà la seva gira Caos.

"La meva carrera l'he viscut a una velocitat incontrolable, perquè començo amb 15 anys i, quan em vull adonar, tinc 34. Ara puc reviure tots aquests moments i tornar a veure una vida que he viscut, però que no he pogut assaborir", va afirmar Malú després de la presentació del documental en la secció no competitiva Màlaga Premiere del dinovè Festival de Cinema.

Va agrair als directors la "fidelitat" amb la qual han reflectit la realitat i va admetre que s'ha "emocionat" en veure-la projectada per primera vegada en una pantalla gran i comprovar la reacció del públic que l'acompanyava.

María Lucía Sánchez Benítez, Malú, no ha sentit durant el rodatge que s'hagi envaït la seva intimitat, encara que reconeix que amb altres directors potser no hauria acceptat, perquè "és delicat explicar les coses des d'una perspectiva tan interna".

També va asssegurar que els directors l'han fet partícip de les decisions, encara que no considerava necessari "llevar ni posar res". "Hi ha una realitat, una forma de ser i de treballar, i seria molt bonic vendre una història de perfecció, però no sóc així. Ells ho han sabut reflectir, també surt aquest costat una miqueta de madrastra de Blancaneu que forma part de mi, i si ho trec, estaria mentint", va assenyalar Malú.

Telmo Iragorri va afegir que el projecte va sorgir "com un joc", després que a l'octubre de 2014 gravessin un concert de Malú i comprovessin "que hi havia moltes històries per explicar i una trajectòria molt gran", i a partir d'aquest moment "el documental es va anar formant només amb els 90 minuts que té".