Failovers, Rooms, Edward Estlin i The Holy Sinners, semifinalistes de l'Intro 2016

Les semifinals tindran lloc a La Mirona el mes de setembre

02.05.2016 | 14:11

Failovers, Rooms, Edward Estlin i The Holy Sinners han estat seleccionats pel jurat de la primera fase de l´Intro per passar a les semifinals del concurs. Un total de 10 bandes han participat a "Strena´t a l´Intro", la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona Intro 2016, seleccionades entre les 30 que van presentar els seus projectes a la convocatòria. La primera fase es va celebrar en escenaris del Festival Strenes els dies 8 i 15 d'abril i en el marc del 360Fest, el 30 d´abril.

La primera fase de l´Intro va finalitzar dissabte a l´Auditori de la Mercè. Després d´un dia de reflexió, el jurat ha hagut de prendre la difícil decisió d´escollir 4 bandes de les 10 participants a aquesta fase. Els membres del jurat, els periodistes Pili Turon i Xavier Castillón, la programadora del pub Yeah Lucía Rocha i Edu Bonet, músic i representant de les Cases de la Música, han destacat "la qualitat de les bandes presentades aquest any així com una nova fornada de grups novells molt interessants que ha dificultat el veredicte final". Al llarg de totes les fases el jurat anirà canviant i incorporant professionals de l´àmbit de la música.

La propera fase són les semifinals, que se celebraran a La Mirona de Salt el mes de setembre. Les bandes semifinalistes podran actuar de teloneres de grups programats en aquest espai.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema