Palafrugell edita un llibre i un audiovisual sobre el barri de Vila-seca

El c cogiata praeclare eloqui possent non nulli studio et usu oraverunt cuius te pa principem co

02.05.2016 | 07:21
L´acte de presentació del llibre amb l´alcalde, Juli Fernández.

En el marc del Festival Flors i Violes, a l'espai del Centre Fraternal de Palafrugell, es va presentar dissabte passat el llibre i l'audiovisual Històries de vida Vila-seca/Bruguerol, editat per l'Ajuntament de Palafrugell (Arxiu Municipal i Institut de Comunicació). El projecte ha estat realitzat per Joan Vilardell, Lluís Maimí, Carles Martí, Emma Pumarola, Marc Garrido, Gràfiques Agustí i Opticals Discs. Tot se?guit es va projectar l'audiovisual, amb el testimoniatge de 25 veïnes i veïns que van explicar el passat i el present del barri.
Les entrevistes completes es conserven i es poden consultar a l'Arxiu Municipal de Palafrugell. Són les de María Ayala Romero, Lluís Brias Darnaculleta, Maria Dolors Butiñà de Artadi, Jordi Cané Calvet, Eusebi Carrasco Paz, Joaquim Casellas Grassot, Isabel Castelló Massó, Agustina Gallardo Díaz, Roser Laborda Mostolac, Narcís Madí Peya, Joan Mató Bonany, Margarita Molins Batlle, Joan Paguina Simón, Alfons Peña Aguilar, Teresa Ribas Blanch, Susan Ruiz Guisado, M. Dolors Sabadí Solés, Jordi Sais Palou, Pere Serra Bofill, Josep Maria Soler Prats, Fina Trilla Frigola,  Lluís Trilla Frigola, Manuel Eugenio Vargas Fernández, Joana Vilahur Busquets i Joaquim Vilahur Busquets. Al llarg del cap de setmana es van fer altres projeccions públiques de l'audiovisual.

Reconstruir la memòria oral
Aquesta publicació forma part de la col·lecció Històries de Vida, una iniciativa que té per objectiu reconstruir i preservar, a través de la memòria oral i personal dels seus habitants, la història col·lectiva de cadascun dels barris de la població.
El primer llibret d'aquest projecte, publicat l'any 2014, va estar dedicat als barris La Sauleda/carrer Ample, dins les actuacions socials incloses al Pla de Barris d'aquella zona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema