«Escape in the park» reivindica la Devesa com a espai cultural i medioambiental

05.05.2016 | 08:52

El proper dia 6 d'agost tindrà lloc l'experiència musical i visual Escape in the park, un esdeveniment organitzat per Contrast, B4Booking i Electrona que, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, vol promoure i potenciar el parc com a espai cultural i mediambiental.
El plat fort de l'esdeveniment serà el concert de l'artista, DJ, i ambaixador de la música electrònica Rihchie Hawtin a l'escenari principal que s'instal·larà al parc, dissabte vinent.
L'esdeveniment Escape in the park oferirà sota els conceptes Escape, Expose, Explore, un escenari principal -on tindran lloc les actuacions de Richie Hawtin, Paco Osuna, Gaiser Live, Hito i Fabio Florido-, així com un conjunt d'instal·lacions biodegradables exposades al voltant del perímetre del parc creades per artistes locals i una selecció de producte regional.
El tinent d'alcalde de Cultura, Carles Ribas, va explicar ahir que aquest projecte «representa una experiència cultural única en un entorn privilegiat». «L'aposta multidiscplinàr iai sostenible d'Escape in the park, encaixa amb allò que la Devesa ens ha d'oferir», va afegir Ribas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema