"El libro de la Selva" i "Capitán América: Civil war" són les pel·lícules més recomanades per els cinemes gironins per anar a veure a la desena edició de la Festa del Cinema a Girona, que comença avui i que s'allargarà fins dimecres. A més a més, també han estat recomanades ''Mayo de 1940'', ''Monsieur Chocolat'' o ''Infiltrados en Miami''.

Josep Maria Pallàs, cap de programació dels Cinemes Albèniz de Girona, recomana ''El libro de la selva'', un film que tot i que fa quasi un mes de la seva estrena encara desperta interès en els espectadors. També ''Capitán América'', l'última pel·lícula de Marvel, que estrenada la setmana passada, és la tercera pel·lícula de la saga, la qual divideix en dos bàndols els ''venjadors''. Finalment, la fugida dels francesos per l'arribada nazi a ''Mayo de 1940'', un film que es va estrenar divendres passat i que recomana personalment.

{C}{C}

La nova adaptació de la novel·la de Rudyard Kipling i dirigida per Jon Favreau, la nova epopeia de Mowgli, el nen cuidat per un grup de llops, també figura entre les recomanacions de Joan Silva, cap de Comunicació i Màrqueting dels cinemes Ocine, juntament amb ''Capitán América'' o ''Monsieur Chocolat'', que relata la vida de Rafael Padilla, el primer artista negre a aparèixer en un escenari francès.

Carmen Millán, finalment, gerent dels cinemes Odeón de Salt, també recomana ''El libro de la Selva'' i ''Capitán América'', però en aquest cas, aposta per ''Infiltrados en Miami'', un relat que explica la història de Ben, adicte als videojocs, un relat que pot semblar estúpid però que fa que l'espectador s'ho passi d'allò més bé.

Una Festa del Cinema que, amb dades d'avui al matí, ha superat en un 11,3% les inscripcions (1.178.263) de l'anterior edició, unes inscripcions que s'obtenen al portal de l'organització, www.fiestadelcine.com, però que en aquesta ocasió no en necessitaran els menors de 14 anys i els majors de 60, que poden comprar l'entrada directament a taquilla.