Ramon Mirabet i Teràpia de Shock són alguns dels grups que s'han afegit a la programació del 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, que se celebrarà del 30 de juliol al 15 d'agost, una programació de la qual ja s'havia anunciat el Trio Ludwig, In Crescendo o Estrella Morente.

Així doncs, d'una banda Ramon Mirabet actuarà, a les 20.30 h, al Celler Martín Feixó el dia 4 d'agost, en un concert-degustació. El cantautor cantarà les cançons del seu darrer CD, titulat ''Home Is Where The Heart is'', i aportarà una dosi de frescor pop i de sinceritat folk amb algun dels seus senzills com ''Happy Days''.

D'altra banda, Teràpia de Shock ho farà el dia 5 d'agost a la Sala l'Amistat, a les 22 h, on cantarà ''10 anys'', el seu últim disc que fa un recull de les històries viscudes durant els 10 anys de formació de la banda. D'entre les 14 cançons del treball destaca la cançó 'A prop' que ha causat grans sensacions.

A més a més, el Festival presenta Les Anxovetes, al Portitxó, el dia 1 a les 20.30 h, Jordi Claret i Jofre Horta. Homenatge a Cadaqués. A la memòria d´Antoni Pitxot, a Portlligat, el dia 3 a les 19.30 h o Carles Santos i Irene Bordàs a Sala l'Amistat el 2 d'agost a les 22 h.