Rosa Brugat presenta «Arigatou Gozaimisu» al Museu del Cinema

El treball és un projecte gravat durant una estada al Japó de l'artista i consta de cinc imatges i un vídeo de 10 minuts

12.05.2016 | 20:26
Rosa Brugat.

Aquest divendres el Museu del Cinema de Girona (19.30 h) acull la presentació del darrer treball de l'artista Rosa Brugat titulat Arigatou Gozaimasu. El treball és un projecte gravat durant una estada al Japó de l'artista i consta de cinc imatges i un vídeo de 10 minuts. L´obra va ser finalista al premi ''Discovery'' del festival ''Loop'' de Barcelona. L'acte també inclourà un debat obert amb de l'artista amb la periodista i escriptora Cristina Massanés, que traçaran un recorregut videogràfic de l'artista en especial èmfasis en el seu últim treball.

Arigatou gozaimasu (Moltes gràcies) ens recorda que la bellesa és efímera, i també ens condueix a reflexionar sobre quin rol representen les Maikos i les Geishas avui dia al Japó. Són només dones de companyia? Quin paper juguen en un país de contradiccions elegantment i extremadament refinat alhora que cruel i masclista?

Rosa Brugat va néixer a la Jonquera i actualment viu i treballa a Girona i Cadaqués Els seus estudis d'arquitectura d'interiors, arts visuals i guió de cinema fan de Rosa Brugat una artista que treballa còmoda en fotografia, instal·lacions i el videoart. Els seus projectes moltes vegades intimistes, amb la seva particular visió del que és humà se submergeixen en les profunditats de l'ànima, altres vegades s'hi troba una ironitzant crítica social (algunes de gènere) les seves obres són punxants i alhora poètiques. Fa partícip a l'espectador com si estigués sincronitzant un joc amb el i obligant-lo a posicionar-se davant el que esdevé.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema