Adesiara recupera el llibre de Josep Pous i Pagès «De la pau i del combat»

13.05.2016 | 00:00

L'últim llibre que va escriure el figuerenc Josep Pous i Pagès, De la pau i del combat, redactat a l'exili, es presentarà el proper dia 25 de maig a Barcelona en un acte a la Llibreria Alibri, i l'endemà, a Figueres, al Museu del Joguet.
L'editorial Adesiara acaba de recuperar el llibre, que es va editar per primera i única vegada l'any 1948 a Ciutat de Mèxic, per les Edicions Catalònia que dirigia a l'exili Avel·lí Artís.
La circumstància de l'exili és el desencadenant més poderós del llibre i marca profundament l'últim trajecte de la vida de l'escriptor figuerenc, autor de la novel·la La vida i la mort de Jordi Fraginals, que va passar l'exili a Avinyó, París i Mèxic.
La responsable de l'edició, M. Àngels Bosch, fa un seguiment exhaustiu -a partir dels dietaris, les cartes, les memòries i les agendes de l'autor- de les activitats i les inquietuds que movien Pous lluny de Catalunya.
La presentació a Barcelona la farà l'advocada Magda Oranich i a Figueres, el regidor Alfons Martínez i l'historiador Enric Pujol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema