La veu prodigiosa de Victor Branch va seduir dijous a la nit el públic de la cava de jazz Sunset de Girona, en un concert on la nova estrella del soul va mostrar una personalitat deshinibida i potent, preparada per debutar sense por als grans escenaris del món.

Branch va commoure un públic ja coneixedor de les lletres de les cançons del seu primer àlbum, Introspective, que com el nom indica és una aposta valenta on l'artista es despulla i s'afirma en la seva lluita per sobreviure, per estimar, per ser feliç i per tirar endavant en un món que no sempre és comprensiu i de vegades fins i tot resulta hostil amb les persones de sensibilitat especial o diferenciada. Una veu prodigiosa i també una veu amb molta ànima, o que expressa el sentir d'una ànima sensible.

Un artistàs que amb tot just 24 anys afegeix a unes dots extraordinàries per a la interpretació el talent per compondre lletra i música d'un àlbum que ja està rebent els elogis de la crítica i que consolida la carrera en solitari de qui ha començat com a cantant de l'Orquestra Internacional Costa Brava.

Gironí d'adopció, Branch, nascut el 1992 a Barcelona, va actuar dijous acompanyat de Nito Figueras al piano i Pere Martínez al contrabaix, en un espectacle que va incloure un tema d'Amy Winehouse, un dels referents de l'artista, i també una emotiva versió del tema Me and Mr. Jones, en homenatge al recentment desaparegut Billy Paul.