«El cel sobre Berlín» de Wim Wenders torna ara amb format de llibre il·lustrat

17.05.2016 | 00:00

La pel·lícula del director Wim Wenders El cel sobre Berlín, de l'any 1987, ha estat reconvertida en un llibre amb 192 il·lustracions per part d'un pare, l'artista multidisciplinari Sebastiano Toma, i el seu fill, Lorenzo. El motiu de la creació del llibre és perquè el film de Wenders pugui ser descobert, i finalment estimat, per persones més joves, com ara Lorenzo, i d'aquesta manera el llegat d'El cel sobre Berlín perduri molts més anys.
El llibre manté l'essència de la pel·lícula, tot i que les fotos amb què es basa el dibuix són actuals, ja que algunes de les actrius són les mateixes, com ara Beatrice Manowski o Meret Becker, que juntament amb una companyia de circ van posar de models per fer les fotografies. A més a més Sebastiano va decidir afegir alguna fotografia per ajudar a entendre millor el llibre.
Un llibre que torna a mantenir l'essència del film perquè els diàlegs, tot i ser un text nou, van ser molt estudiats i respecten molt Wenders i perquè l'estètica dels personatges és molt semblant a la pel·lícula.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema