La pel·lícula del director Wim Wenders El cel sobre Berlín, de l'any 1987, ha estat reconvertida en un llibre amb 192 il·lustracions per part d'un pare, l'artista multidisciplinari Sebastiano Toma, i el seu fill, Lorenzo. El motiu de la creació del llibre és perquè el film de Wenders pugui ser descobert, i finalment estimat, per persones més joves, com ara Lorenzo, i d'aquesta manera el llegat d'El cel sobre Berlín perduri molts més anys.

El llibre manté l'essència de la pel·lícula, tot i que les fotos amb què es basa el dibuix són actuals, ja que algunes de les actrius són les mateixes, com ara Beatrice Manowski o Meret Becker, que juntament amb una companyia de circ van posar de models per fer les fotografies. A més a més Sebastiano va decidir afegir alguna fotografia per ajudar a entendre millor el llibre.

Un llibre que torna a mantenir l'essència del film perquè els diàlegs, tot i ser un text nou, van ser molt estudiats i respecten molt Wenders i perquè l'estètica dels personatges és molt semblant a la pel·lícula.