«Hands of Stone» apropa el llegendari boxador Roberto Durán a Canes

18.05.2016 | 00:00
«Hands of Stone» apropa el llegendari boxador Roberto Durán a Canes

Si hi ha un esport que hagi deixat la seva empremta en la història del cinema, aquest és sens dubte la boxa, i la pel·lícula biogràfica sobre el llegendari Roberto «Mà de Pedra» Durán conforma les possibilitats dramàtiques i narratives d'aquesta disciplina.
El boxador panameny és una d'aquestes escasses figures que han rebut el reconeixement de tot el continent americà, gràcies al seu estil sobre el ring, encara que també al seu caràcter indomable, forjat als carrers, que el va fer un personatge carismàtic més enllà de les fronteres del seu país.
Amb la producció del poderós Harvey Weinstein i, sobretot, amb la presència d'una de les millors versions recents de Robert de Niro, Hands of Stone, estrenada fora de competició al Festival de Canes, narra una cosa convencional, però amb tanta potència com les victòries de Durán i els seus sonors fracassos.
Perquè la biografia de «Mà de Pedra» és una crònica d'èxits, que el van convertir en un dels millors pesos lleugers de la història, però està marcada per una derrota que va quedar gravada en els annals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema