La cantant irlandesa Sinead O'Connor, que havia estat declarada en parador desconegut, ha estat trobada il·lesa, segons va informar a última hora del dilluns l'edició digital de la revista The Hollywood Reporter. La Policia de la localitat de Wilmette, pròxima a la ciutat de Chicago, va confirmar a la publicació que l'artista havia estat localitzada i que es troba en bones condicions.

L'alarma es va estendre el mateix dilluns a la tarda quan el portal TMZ va informar que O'Connor es trobava en parador desconegut i que la policia havia posat en marxa un dispositiu després de creure que existia un alt risc de suïcidi. Segons el relat de la publicació, l'artista va anar a fer una passejada amb bicicleta el diumenge al matí al voltant de Wilmette i no havia estat localitzada des de llavors.

El novembre de l'any passat, O'Connor va ser hospitalitzada després que la policia la localitzés en un hotel de Dublín. La cantant havia escrit al seu perfil de Facebook un missatge dient que s'havia intentat suïcidar. Durant les tres dècades de carrera musical Sinead O'Connor ha protagonitzat un bon grapat de titulars, com quan el 1992 va trencar en un plató de televisió la fotografia del papa Joan?Pau II.