«El Florido Pensil-Nenes» i «L'Avar» es veuran al Teatre d'Olot pel Tura

25.05.2016 | 07:24
«El Florido Pensil-Nenes» i «L'Avar» es veuran al Teatre d'Olot pel Tura

Les dues obres El Florido Pensil-Nenes i L'Avar, aquesta de Molière, arribaran al Teatre Principal d'Olot durant les festes del Tura, segons un avanç de programació fet públic ahir per l'ajuntament de la capital garrotxina.
Lloll Bertran i Joan Pera protagonitzen dos dels muntatges que es podran veure per la festa major olotina. El Florido Pensil-Nenes és una crítica en clau d'humor de l'educació femenina de l'Espanya de la postguerra.
Lloll Bertran, Mireia Portas, Victòria Pagès, Roser Batalla i Isabel Rocatti són les cinc protagonistes de l'obra, que se'n riu d'una època que les dones havien de casar-se i formar una família. Eren temps on només hi havia dos tipus de dones: les decents i les altres, asseguren.
D'altra banda, a L'Avar, Joan Pera encarna a Harpargó, el cèlebre personatge de Molière, un home vidu, ric i terriblement avar.

Triangles amorosos
L'obra està plena de triangles amorosos on dos personatges lluiten per l'amor de la mateixa noia.
Un clàssic escrit al segle XVII que s'ha fet un lloc destacat a la història del teatre i continua ben viu més de 300 anys després.
L'Ajuntament ha informat que ben aviat es donaran a conèixer els detalls dels horaris i la venda d'entrades per a aquests espectacles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema