La tennista russa Maria Xaràpova i el model de Tossa de Mar Andrés Velencoso podrien haver iniciat una relació. Segons informa aquesta setmana la revista Hola, la parella hauria compartit uns dies de descans París, mundialment famosa per ser la ciutat de l’amor.

A l’interior de la publicació s’hi poden trobar algunes fotografies en les quals se’ls veu a tots dos passejant, somrient i mostrant-se afectuosos, tot i no agafar-se de la mà i ni fer-se petons. A més, ambdós haurien penjat imatges de la capital francesa en els seus respectius perfils d’Instagram, encara que en els retrats hi apareixen individualment, sense donar pistes sobre l’acompanyant.

La possible relació entre Velencoso i Xaràpova, de 38 i 29 anys respectivament, arriba uns mesos després que es donés a conèixer la dramàtica ruptura entre el model i l’actriu Úrsula Corberó, el novembre de l’any passat. El final d’aquella relació va arribar després que, presumptament i segons va assenyalar Corberó, el català li hagués estat infidel.

Segons alguns mitjans, Velencoso hauria mantingut un afer amb la model i presentadora madrilenya Nieves Álvarez, malgrat que, segons sembla, es va tractar d’una història esporàdica. La fama de trencacors que persegueix el de Tossa de Mar també va provocar un final poc amistós amb la cantant australiana Kylie Minogue, de qui va ser parella sentimental durant entre el mes de juliol de 2008 i l’octubre de 2013.

La història amb Andrés Velencoso podria suposar un baló d'oxigen per a Maria Xaràpova, després d’un any que no ha començat gaire bé. El passat mes de març, la tennista russa va confessar que havia donat positiu en un control antidopatge per consum de meldonium, una substància prohibida als esportistes des de l’1 de gener d’aquest mateix any. Al llarg de la seva carrera, la tennista, que també ha exercit en diverses ocasions de model, s’ha alçat amb un total de cinc títols individuals de Grand Slam (un Wimbledon, un dels Estats Units, un d’Austràlia i dos Roland Garros).

En l’àmbit sentimental, Xaràpova va trencar la seva relació amb el tennista búlgar Grigor Dimitrov a mitjan juliol de l’any passat, coincidint amb la participació d’ambdós al torneig de Wimbledon, al Regne Unit. Anteriorment, el 2010, va anunciar el seu compromís amb Sasha Vujacic, jugador eslovè dels New York Knicks de la NBA. No obstant això, ella mateixa es va encarregar d’anunciar la ruptura de la parella l’agost de 2012, sense que s’arribés a celebrar l’enllaç.

De Londres a Los Angeles

Si la relació entre Andrés Velencoso i Maria Xaràpova arriba a fer-se oficial, la parella s’enfrontarà a un problema. Encara que diuen que l’amor no entén de distàncies, el cert és que actualment el tossenc resideix a Londres, mentre que la russa viu a Los Angeles. En total, 8.768 quilòmetres de distància a la qual també s’afegeixen altres inconvenients, com l’atapeïda agenda de compromisos professionals a la qual han d’atendre els dos.