El Quartet Mèlt obrirà el 10 de juliol el 21è Cicle de Concerts de Sant Domènec, una activitat paral·lela al Festival de Peralada que ahir va fer pública la programació.

L'espectacle del Quartet Mèlt tindrà caràcter benèfic a favor de l'ONG Pallassos d'Hospital Pallapupas.

La presentació va anar a càrrc d'Abigaïl Prat, directora del Cicle, i Rosa Cortada, regidora de Cultura de Peralada. El cicle es celebrarà durant els mesos de juliol i agost i inclourà 8 concerts de diferents gèneres musicals.

Pere Torrent, alcalde de la vila, i Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada, van participar a l'acte i van oferir un repàs a la programació del 30è aniversari del Festival de Peralada, que ja va ser difosa fa unes setmanes.

A més del Quartet Mèlt, actuaran al cicle el duo de piano Misaki & Asami (15 de juliol). Les dues germanes oferiran el Concert Any Granados.

El pop arribarà en acústic de la mà de Crossing (24 de juliol), mentre que Montse Germán i Ferran Pisà oferira un recital dintre dels actes de l'any Ramon Llull (1 d'agost).

El jazz i blues el farà sonar Gumbo Jass Band (5 d'agost), i la soprano Anna Niebla, amb la pianista Olga Kritonina, actuarà el 8 d'agost.

Neus Mar aportarà les havaneres (11 d'agost) i Cesk Freixas la música de cantautor (19 d'agost).