Fermí Fernández, Marc Martínez, Teatro del Barrio i Goyo Jiménez són alguns dels protagonistes de la segona edició del Singlot 2016, que se celebrarà del 28 al 30 de juliol en el marc de la 54a edició del Festival Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols.

Així mateix, el certamen, dirigit per Andreu Buenafuente, tindrà dos noms destacats: Leo Bassi, qui rebrà un premi del festival i el director d'escena Andrés Lima oferirà una masterclass. Buenafuente va bromejar ahir en la presentació que «és un festival de comèdia seriós», i va remarcar la solidesa del projecte. El Festival està produït pel Terrat, The Project i el festival Porta Ferrada.

En aquesta edició s'ha programat el monòleg El sommelier de Fermí Fernández, escrit per ell i Toni Orensanz i el mateix Fernández; Be god is, una producció de l'Espai Dual, que combina música, humor i teatre gestual; Mal Martínez, protagonitzat per Marc Martínez, que es posa a la pell d'un cantactor protesta des-actualitzat; El rey, de la companyia El Teatro del Barrio, amb Luis Bermejo, Alberto San Juan i Willy Toledo, que es pregunten per a què serveix la monarquia a Espanya, i l'espectacle Nano cabaret, d'Yllana, que mescla música i humor.

Entre altres, també actuarà el monologuista Goyo Jiménez amb el muntatge By the way, segons es va fer públic ahir.