L´obra "Anomalitat", de Jaume Calatayud, ha obtingut aquest diumenge el premi especial Gregal de prosa per a adults, dotat amb 300 euros, en l´acte de lliurament dels premis del Concurs Literari Puigmarí de Maçanet de la Selva.

El local La Societat ha acollit l´acte de lliurament dels premis d´un concurs d´arrelada tradició que aquest any ha comptat amb 30 participants d´arreu de Catalunya repartits entre les categories adults i infantils, en les modalitats de prosa i poesia.

El premi local prosa per a adults, dotat amb 20o €, se l'ha endut el maçanatenc Tomàs Reyner, amb l´obra "El revòlver de l´avi Joan".

En poesia per adults, el guanyador és Àngel Fabregat, amb l´obra "Simulant ésser un clar estel", dotat amb 200 €. I el premi local, dotat amb 170 €, ha recaigut en l´obra t"Caminat", de la poetessa local Montserrat Artigas.

En la categoria infantil, els tres treballs premiats amb un lot de llibres són: t"El poble Ghostt", d´Aleix Navarro, t"La gran venjança de les formigues", de Joan Bosch, i "El conte del contet", de Marc Delgado.

Tots els treballs premiats seran publicats al llibret "El Finestrót", que s´editarà el proper mes d´octubre, ha informat l´organització.