La banda banyolina La Senyoreta Descalça (LSD) presentarà per primera vegada en concert el seu nou disc, "Supersònic", aquest dissabte 11 a la sala Nou Platea de Girona.

L´actuació començarà a la mitjanit i comptarà amb la col·laboració de Pau Brugada i Marta Pérez (Les anxovetes) a les veus, que són alguns dels artistes que han participat en la gravació d´aquest nou treball.

"Supersònic" va sortir a la llum el passat 11 de març després de més d´un any de treball de producció i gravació.

El nou llarga durada reflecteix l´inici de la nova etapa musical de La Senyoreta Descalça que, sense deixar de banda les influències rítmiques del soul el funk i el reggae, destaca el protagonisme de la música electrònica.

LSD ha tret també el videoclip de Filgut, un dels nous temes del nous disc, i que es pot veure a través del perfil de YouTube de la banda.

El disc, que ha estat produït pels components del grup amb el suport del productor Jaume Figueres (Estudis Ground), ha comptat amb la col·laboració dels artistes The Gramophone All Stars, Vic Moliner, Les Anxovetes, Pau Brugada, Alba Careta i Massinissa Aït-Ahmed en veus, guitarra i instruments de vent.

"Supersònic" també ha obtingut el suport de l´Ajuntament de Girona a través de les ajudes Kreas i de l´Ajuntament de Banyoles en la seva realització.

La banda presentarà el nou disc també a Torelló el dia 2 de juliol dins el marc del Festival d´arts de Carrer Festus de la localitat Osonenca, i el 7 de juliol actuaran a Sant Sadurní d´Anoia.

Integren LSD: Pol Valero (veus i samplers), Fran Esquiaga (teclats, veus i samplers), Ferran Ribas (guitarra), Tomas Pujol (baix) i David Güell (bateria).