Les Nits de Marimurtra de Blanes han programat quatre espectacles que tindran lloc durant els caps de setmana del mes d´agost. El primer es farà el dia 4, a càrrec de Monica Green, en un concert solidari.

El 13 d´agost serà el torn de The Gospel Viu Choir, amb el seu ritme trepidant. Els seguirà en el calendari la cantant Susanna del Saz, que el dia 19 presentarà el seu darrer treball discogràfic, "Amando a Manzanero", un disc de boleros dedicat al gran compositor mexicà.

Per últim, la veu de Marion Harper tancarà el cicle d´aquest 2016 el dia 27, presentant el seu àlbum, "Cotton Candy", després de l´èxit del seu primer treball, que la va dur a tocar en alguns dels escenaris més emblemàtics com el Palau de la Música, la Sala Apolo o el Hard Rock.

Precisament la presentació es va fer aquest dimecres amb amb una breu interpretació de diversos temes en directe de Marion Harper.

Novament, el conegut Templet de Linné serà l´escenari on es faran els concerts, un entorn privilegiat situat sobre la Cala Sa Forcanera. Les Nits de Marimurtra consisteixen en concerts de petit format, amb un aforament exclusiu de 200 persones, on es crea una atmosfera de proximitat. L´obertura de portes al públic es fa a les 8 del vespre, mentre que els espectacles comencen a les 10 de la nit.

L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, va convidar dimecres en la presentació a tothom que encara no hagi tastat l´experiència perquè hi vagi i ho provi: "Podran gaudir d´una nit envoltats per la màgia de les onades i de la natura que només es pot donar aquí i en aquest espai".

L´alcalde va destacar el bon fer de la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, a qui va agrair la contribució a enriquir la cultura i els atractius turístics del municipi.