Primeres confirmacions de la programació musical del festival Temporada Alta. Els encarregats d'inaugurar aquest apartat seran els Manel, que actuaran a Girona l'1 d'octubre. El festival també portarà a Girona el cantant i compositor americà Rufus Wainwright (14 d'octubre), que també actuarà l'endemà al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Wainwright farà un concert acústic en solitari per repassar els èxits de la seva carrera. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a través del web del festival. El Temporada Alta celebra els 25 anys i, a part d'aquests concerts, ja s'han anunciat els espectacles de Krystian Lupa, Guy Cassiers i Lluís Pasqual. La programació complerta es donarà a conèixer a finals d'agost.

La música és un dels ingredient que el festival Temporada Alta ha anat potenciant en les darreres edicions. Enguany, ja té lligades dues actuacions. Per una banda, els catalans Manel que inauguraran la programació musical l'1 d'octubre. Els barcelonins presentaran el seu nou àlbum 'Jo competeixo'. El disc és el quart de la trajectòria de la banda formada per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé. A diferència dels tres anteriors, enregistrats en estricta intimitat, aquest quart disc significa la seva primera experiència amb un productor, el nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, Jamie Lidell, tUnE-yArDs i Chairlift, i ha produït el debut del raper Le1f, entre d'altres.

El Temporada Alta també portarà fins a Girona el cantant i compositor americà Rufus Wainwright, que presentarà un concert acústic en solitari en el que repassarà els èxits de la seva carrera amb alguns temes del seu últim àlbum 'Sonnets' i altres obres recents. Actuarà a Girona el 14 d'octubre i, l'endemà, al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

El cantant i compositor ha col·laborat amb artistes com Elton John, David Byrne, Mark Ronson, Joni Mitchell o Burt Becharach i ha tastat diversos gèneres, des de l'òpera als musicals de Brodway passant pel pop orquestral, el cabaret, el folk, el soul i el glam. A més, la música del cantautor s'ha utilitzat en múltiples bandes sonores de cinema i televisió: 'Brokeback Mountain', 'I am Sam', 'Moulin Rouge', 'Shrek' i 'Zoolander'.

Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a través del web del festival. El Temporada Alta celebra els 25 anys i, a part d'aquests concerts, ja s'han anunciat els espectacles de Krystian Lupa, Guy Cassiers i Lluís Pasqual. La programació complerta es donarà a conèixer a finals d'agost.