El festival Ludivers farà del Barri Vell de Girona un univers de joc

Les novetats de la tercera edició són unes propostes lúdiques anomenades "òrbites" i un seminari per a professionals del sector

13.06.2016 | 07:25
Girona convida a jugar.

El Festival de les Cultures de la Imaginació, el Ludivers, arriba enguany a la tercera edició. Del 16 al 19 de juny el Barri Vell de Girona serà de nou l'escenari d'un univers lúdic creat especialment per a l'ocasió i en el qual es podrà passejar per sis "planetes" diferents, dividits en àrees temàtiques: planeta imaginari, planeta gastrolúdic, planeta ecoconstruïm, planeta articiència, planeta juganer i planeta click&dit.

Una de les principals novetats d'aquest any és la creació d'unes òrbites entre planetes. Es tracta d'una sèrie de propostes lúdiques que faran de transició entre els diferents espais de joc ubicats en carrers i places i que acompanyaran els visitants en el trajecte entre planetes.

Una altra novetat és l'activitat Espai Seminari, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny amb l'objectiu d'esdevenir un espai de trobada i debat entre professionals del sector lúdic.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va animar ahir les famílies gironines a participar del festival i va recordar que aquest "és un dels festivals més participatius de tots els que es fan a la ciutat, fins i tot hi ha espectacles que es creen a partir de la pròpia participació del públic".

La plaça de la Constitució, l'Espai Cívic Mercadal, la plaça de la Independència, el carrer Nou, el Centre Cívic Barri Vell - Mercadal, la plaça de Santa Susanna del Mercadal, la rambla de la Llibertat i la plaça dels Mercaders seran els espais de la ciutat que acolliran les diferents activitats programades, totes gratuïtes.

La regidora d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, va posar en valor l'origen del festival, nascut al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal.

"Aquest festival neix de la participació i la implicació de les entitats i associacions dels barris que s'involucren en la cohesió del seu propi barri i arriben a desenvolupar propostes que es converteixen en projectes de ciutat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema