El grup de Facebook «Girona ens emociona» celebra el seu primer aniversari

Amb gairebé 4.500 seguidors, el grup, consagrat a cantar les delícies de la ciutat de l'Onyar, publica fotografies d´Antoni Bordas, Esperança de Quintana o Josep Jover

10.06.2016 | 18:59
Imatge de presentació del grup

El grup de Facebook Girona ens emociona celebrarà aquest dissabte al restaurant La Temporada, de Vilablareix, el primer aniversari de la seva existència. El grup, administrat per Dolors Vilamitjana, vol respondre al vers de J.V. Foix, «m'exalta el nou i m'enamora el vell».

Amb gairebé 4.500 seguidors, el grup, consagrat a cantar les delícies de la ciutat de l'Onyar, publica fotografies d´Antoni Bordas, Esperança de Quintana, Josep Jover, Juan Casas, Josep Maria Alegre o Josep Burset, per citar només alguns dels seus actius col·laboradors.

És justament aquest fluir el que pot fer despertar Girona, encara que sigui a través del facebook, diu Vilamitjana, que quan es va crear el grup, el 23 de maig de 2015, no hauria pensat que «arrancaria amb tanta emotivitat i des de totes les manifestacions artístiques i culturals».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema