Una col·lecció de cartes inèdites de l'actriu Audrey Hepburn, en les que va escriure sobre amor, ruptures sentimentals, treball i família, se subhastarà a la casa Bonhams a Londres el 29 de juny. En la licitació s'espera recaptar entre 3.000 i 4.000 lliures (3.777 i 5.036 euros) per la correspondència que va ser escrita per l'estrella i icona de la moda entre 1951 i 1960.

Les missives revelen com Hepburn va passar de ser una ballarina desconeguda a un dels rostres més famosos de l'època. En elles es pot llegir com la protagonista de Desayuno con diamantes parlava emocionada dels seus primers projectes cinematogràfics, relatava com de devastada que es va sentir després d'anul·lar el seu compromís amb James Hanson, explicava com va planejar les seves noces secretes amb el seu primer marit, Mel Ferrer, o l'alegria que va sentir després de donar a llum al seu primer fill.

"T'ho pots creure? -va escriure el 1951, quan tenia tan sols 22 anys- Estic a Montecarlo treballant en una pel·lícula francesa. El lloc és celestial i això és el millor que m'ha passat a la vida". En aquesta carta descrivia el set de Montecarlo Baby, una de les seves primeres pel·lícules, dos anys abans que fos seleccionada per protagonitzar Vacances a Roma.

L'última carta de la col·lecció anava dirigida al seu mentor i amic, Felix Aylmer, i està plena d'alegria ja que la va escriure després del naixement del seu primer fill, Sean Ferrer.