El rodatge d'Incerta glòria va finalitzar ahir a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. El film d'Agustí Villaronga, basat en la novel·la homònima de Joan Sales i produït per Isona Passola, es va començar a gravar el 2 de maig a la Cartuja de Nuestra Señora de las Fuentes de Sariñena. Incerta Glòria relata una història de passions amoroses i amistats traïdes durant la Guerra Civil, al front d'Aragó.

A més de Sariñena, el rodatge també ha passat per Lanaja, Pallaruelos de Monegros, Angüés, Barluenga, Quicena, Alquézar, Casbas, Caminreal, ruta del Jubierre, Alcubierre, Leciñena, Belchite, La Garriga, Jafre de Ter i Rubí. Està previst que el film s'acabi a finals d'any i es pugui estrenar en algun festival al llarg del 2017.

Els protagonistes de la pel·lícula són Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí. I compta amb la col·laboració especial de Luisa Gavasa. Agustí Villaronga ha tornat a confiar per aquest film en l'equip de producció de l'èxit de taquilla Pa negre (2010)

La novel·la de Joan Sales ha estat traduïda a més de 20 llengües i declarada per The Economist com un dels 10 millors llibres de ficció publicats en anglès el 2014.