Carles Duarte és nomenat nou director general de la Institució Cultural del CIC

22.06.2016 | 07:15

Carles Duarte ha estat nomenat director general de la Institució Cultural del CIC, una Fundació Privada amb més de 60 anys d'història que gestiona diferents centres educatius i que ofereix formació a més de 6.200 alumnes a Catalunya.
Duarte, col·laborador de Diari de Girona i que actualment és president de la Fundació Carulla i del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, i que amb anterioritat ha estat secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i vicepresident de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, substitueix Frederic Raurell, que ha ocupat el càrrec els últims cinc anys. Llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona, Carles Duarte és autor de diverses obres de poesia i de prosa. També ha estat articulista en diaris i revistes literàries i científiques, i el 2007 se li va concedir la Creu de Sant Jordi.
La Institució Cultural del CIC va ser fundada a Barcelona el 1950 per la pedagoga Maria Rosa Farré Escofet amb el nom de Centre d'Influència Catòlica Femenina, per introduir la dona en els corrents culturals i religiosos d'aquells anys i posar en marxa projectes relacionats amb la promoció cultural.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema