La dinovena edició del Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro tindrà un programa amb 10 concerts i presenta com a novetat tant l'ampliació del nombre d'actuacions com de les dates del programa i dels escenaris. La major part del programa se seguirà fent a la platja Gran, a la zona del Cavall Bernat, que acollirà vuit concerts gratuïts -amb seients per a 1.000 espectadors- cada divendres a partir des del 8 de juliol i fins al 26 d'agost, sempre a les onze de la nit. Però, a més, els escenaris s'eixamplen fins a l'exterior de l'espai cultural de la Masia Bas -dissabte 25 de juny- i la plaça Lluís Companys de Castell d'Aro -divendres 2 de setembre.

El cartell d'aquest any està format per The Mellow Sound Jazz Quartet que obriran el festival diumenge, 25 de juny, Sant Andreu Jazz Band -el divendres 8 de juliol-, Ignasi Terraza Trio -el divendres 15 de juliol-, Monica Green -el divendres 22 de juliol-, Orquestra Nacional d'Andorra & Laura Simó -divendres 29 de juliol. L'activitat continua amb Julien Silvand Bumpy Roof Band New Orleans -el divendres 5 d'agost-, Bruno Oro & La Dream Big Band -el divendres 12 d'agost-, Supersax Project -el divendres 19 d'agost-, The Hanfris Quartet & La Big Band Jazz Maresme -el divendres 26 d'agost-, i Rocio Seligrat Quartet -el divendres 2 de setembre.

El festival preveu repetir els 20.000 espectadors que de mitjana han tingut les darreres edicions, encara que no descarta superar aquesta xifra. Després de gairebé dues dècades de programació ininterrompuda -es va iniciar modestament amb dues actuacions l'estiu de 1998-, acredita més de 130 concerts i un currículum d'actuacions amb formacions com La Vella Dixieland, Llibert Fortuny, Raynold Colom, Divinas, Barcelona Big Blues Band & Dani Nel·lo o Big Mama.

El festival segueix apostant per artistes i formacions del jazz català i internacionals, obert als estils musicals que fan frontera amb el jazz per seguir atraient un públic heterogeni.

Les Nits de Jazz formen part d'Estereofònics, la marca que des de l'any 2015 aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l'estiu a Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, i que enguany proposa 70 concerts -una dotzena més que l'any passat- en només 120 dies (del 15 de maig al 17 de setembre) amb múltiples gèneres, del jazz a la clàssica, tot passant pel surf o el rock'n'roll: Festival de s'Agaró (15 de maig-17 de setembre), Xalaro · Mostra d'espectacles i turisme familiar (18 i 19 de juny), Nits de Jazz (25 de juny-2 de setembre), cicle de sardanes i havaneres (9 de juliol-29 d'agost), Desemboca Rock'n'Roll Festival (21-24 de juliol), Festival de Guitarra de Girona (24 de juliol-11 d'agost), Festa Major de Platja d'Aro (11-15 d'agost), Festa Major de Castell d'Aro (8-11 de setembre), FestiSurf Costa Brava (dissabte 17 de setembre). També inclou una tarda amb actuacions de petit format als carrers de Platja d'Aro (dissabte 14 de maig), el concert solidari amb diverses formacions locals i la cantant Neus Mar (diumenge 5 de juny), i el concert de música per a cobla amb motiu de la Diada Nacional (diumenge 11 de setembre).