Francesc estudia crear una comissió sobre les diaconesses

28.06.2016 | 07:27

El papa Francesc té sobre el seu escriptori un document per crear una comissió sobre el paper de les diaconesses en els primers anys de l'Església. El Papa va assegurar, diumenge durant el viatge de retorn del seu viatge a Armènia, haver-se «enfadat una mica amb els mitjans» pel tractament que es va donar a una recent conversa amb unes religioses a les quals va assegurar que s'estudiaria la creació d'una comissió per estudiar el paper de les diaconesses en el passat.
Segons va assegurar, alguns mitjans van titular que l'Església «obre la porta a les diaconesses», cosa que, segons el pontífex, «no és dir la veritat de les coses». «He parlat amb el prefecte de la doctrina de la Fe i m'ha dit que revisi un estudi que ha fet la Comissió Teològica Internacional en els anys 80. Després vaig parlar amb la presidenta, li vaig demanar per favor si podia fer una llista de gent a la qual cregui que jo pugui recórrer per fer aquesta comissió», va assenyalar.
Finalment el pontífex va dir haver rebut una llista que ara està en el seu escriptori per crear aquesta comissió. «Jo crec que s'ha estudiat molt el tema i no serà difícil aconseguir un avenç partint dels arguments que ja hi ha» va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema