El 25è Festival Temporada Alta estrenarà una nova producció de la comèdia Art de Yasmina Reza, que s'ha convertit en un autèntic fenomen de crítica i públic.

Adaptada pel dramaturg Jordi Galceran i dirigida per Miquel Gorriz, Art pujarà a l'escenari del festival amb els actors Francesc Orella, Pere Arquillué i Lluís Villanueva.

La comèdia «intel·ligent i enèrgica» versa sobre l'art i l'amistat, i pren com a punt de partida una discussió sorgida entre els protagonistes quan comenten un quadre pintat de blanc.

Art, que parla sobre l'art i el valor de l'amistat, es podrà veure al Municipal de Girona els dies 8 i 9 d'octubre en tres funcions. Les entrades es posen avui a la venda.

El festival va desvelar ahir dues noves confirmacions: un concert intimista de Jorge Drexler (5 de novembre) i la reposició del musical El Petit Príncep (16 d'octubre), que se sumen a Manel i Rufus Wainwright, anunciat fa unes dies.

Les noves tàctiques comunicatives imposen dosificar les notícies de manera que quan arribi l'hora de presentar el cartell complet ja s'haurà donat a conèixer el gruix de la programació.

El cartell de 2016, obra de Pep Duran (Vilanova i la Geltrú, 1955), gira al voltant de la fotografia d'una peça en relleu que formen 25 bobines de fil, com es va revelar ahir.

El festival se celebrarà del 30 de setembre al 4 de desembre i l'organització, l'empresa Bitò Produccions, va revelant píndoles de la programació per escalfar motors.