La tercera edició de Canet Rock va aplegar més de 20.000 persones que van passar pel Pla d'en Sala de Canet de Mar, l'escenari històric del festival dels anys 70 que ara torna a veure reviure i consolidar el certamen.

L'organització va penjar el cartell d'entrades exhaurides i veu "molt probable" fer una quarta edició el pròxim estiu, va detallar la directora del festival, Gemma Recoder. En aquest sentit, afegeix que de cara a futures edicions, el festival no descarta alguna col·laboració amb festivals d'Irlanda, Escòcia o Canadà, "indrets que simpatitzen amb l'essència del festival". Recoder també aplaudeix la bona salut de la música pop-rock en català, que fa que, per tercer any, s'hagi pogut oferir un cartell amb un ampli ventall musical: "Tenim una gran sort del moment musical que passa el nostre país i que ens permet portar bandes de gran qualitat i d'estils tan diferents. Existeix una vocació i un públic per fer possible Canet Rock".

El festival, doncs, és consolida com a cita musical d'inici d'estiu per a la música en català, amb més de 20.000 espectadors. "Estem contentíssims de consolidar-nos en 20.000 assistents", afirma Gemma Recoder, que reconeix que arribar a les 25.000 entrades venudes de la primera edició requereix un esforç que "econòmicament i humanament no compensa".

L'edició d'enguany va comptar amb un total de 14 grups, en una jornada musical que va arrencar a les 17 hores de la tarda i que va acabar a les cinc de la matinada. Alguns dels artistes que van passar per l'escenari van ser Blaumut, Sidonie, Manel, Els Pets, Sangtraït, La Gran Pegatina, La Raíz o Itaca Band. Els Catarres van ser els encarregats d'acomiadar el festival i van veure sortir el sol amb la cançó Estels al vent.